ULTRACONTOUR - ULTRAZVUČNA LIPOLIZA

Ultracontour je svetski priznat medicinski aparat za trajno i bezbolno uklanjanje tvrdokornih masnih naslaga, i najbolja aparaturna terapija za lokalizovanu gojaznost, jer značajno smanjuje obim kritične regije.

KARAKTERISTIKE ULTRACONTOUR APARATA?

Ultracontur je aparat francuske kompanije Medix Systeme, prisutan je u antiejdžing klinikama širom sveta, i potvrdu za efikasnost u trajnom uklanjanju masnih naslaga, dobio je na brojnim medjunarodnim kongresima antiejdžing medicine od strane hirurga plastičara i dermatologa.
Reč je o medicinskom aparatu sa jedinstvenom, dvostrukom ultrazvučnom tehnologijom; HIFU ( High Intensity Focused Ultrasounds) i UMD ( Ultrasonic Multi lymphatic Drainage).

uklanjanje masnih naslaga

ZAŠTO JE ULTRACONTOUR APARAT JEDINSTVEN U UKLANJANJU MASNIH NASLAGA?

Jedinstvenost ultracontur metode sastoji se u primeni visokofokusiranog ultrazvuka kojim je omogućena: preciznost, efikasnost i bezbednost u uklanjanju masnih ćelija.

PRECIZNOST: odnosi se na dubinu prodora ultrazvučnog talasa, koja tačno iznosi 15mm u podkožno masno tkivo.

BEZBEDNOST: deluje isključivo na membranu masnih ćelija, dok je okolno tkivo sačuvano.

EFIKASNOST: smanjuje se broj masnih ćelija, a ne njihova zapremina, što znači da se masna ćelija uništava u celini! Razbijanjem membrane masne ćelije, oslobadja se mast koja se ultrazvučnom limfnom drenažom odmah usmerava u limfne sudove, i prirodnim metaboličkim putevima eliminiše iz organizma.

JEDINSTVENOST: ultrakontur je jedinstven u odnosu na sve ostale nehirurške metode jer poseduje i program ultrazvučne limfne drenaže.

ZNAČAJ ULTRAZVUČNE LIMFNE DRENAŽE

Ultrazvučna limfna drenaža je neophodna za brzu eliminaciju masti iz organizma. U suprotnom, dokazano je da bi 80% oslobođene masti preuzele okolne sačuvane masne ćelije, i time bi se napravila samo nova preraspodela masti u organizmu.
U prevodu, višak masnih naslaga sa regije koju tretirate, u značajnoj meri bi se ’’preselio’’ na neko drugo mesto. Ultracontur metodom sprečena je takva mogućnost.

KOJE REGIJE TELA SE TRETIRAJU?

Tvrdokorni masni jastučići izobličuju naše telo i ugrožavaju nam zdravlje. Držanjem rigoroznih dijeta uglavnom gubimo masti tamo gde bismo najmanje voleli, a rezultat svega je opuštena koža lica, upali obrazi uz osećaj umora i nezadovoljstva postignutim izgledom.

Rešenje uvek postoji i najefikasnije je kada delujemo ciljano na masne naslage određene problematične regije:

  • unutrašnja i spoljašnja strana butina

  • predeo kolena

  • zadnjica

  • struk

  • stomak

  • zadnji deo ledja

  • bokovi

  • nadlaktice

ŠTA OSEĆATE ZA VREME TRAJANJA TRETMANA?

Tretman ultracontourom je izuzetno prijatan, komforan i bez perioda oporavka.

KAKVI SU REZULTATI TRETMANA?

Ultracontour tretmanom se trajno uništavaju masne ćelije, smanjuje se ukupan broj masnih ćelija, kao i obim tretirane regije za 3 do 9cm.

KOLIKI JE BROJ TRETMANA POTREBAN?

Nakon besplatnih konsultacija sa dermatologom pravi se individualan protokal rada i broja tretmana u zavisnosti od debljine masnog tkiva, indeksa telesne mase, hormonalnogstatusa, zdravstvenog stanja i životnih navika koje se odnose na ishranu i fizičku aktivnost.

Obavlja se 3 do 6 tretmana, jednom nedeljno, i nisu potrebni dodatni tretmani za održavanje efekta. Efekat je dugotrajno smanjenje obima problematicne regije za 3-9cm kod tretmana masnih naslaga.