PODMLAĐIVANJE LICA

Koža lica, vrata i dekoltea zbog svoje fotoeksponiranosti, izuzetno je osetljiva i podložna štetnim uticajima spoljašnje sredine i zahteva posebnu fotoprotektivnu i kozmetsku negu.

Dermatolog u Skin Centru sa zadovoljstvom će vas edukovati kako da pravilno negujete vašu kožu. Na osnovu procene tipa vaše kože i stepena starosti pomoći će vam da izaberete odgovarajući dermokozmetički preparat. Detaljno i precizno ćete dobiti sve informacije, kao i predloge za tretmane podmladjivanja, kako u cilju prevencije, tako i u blagovremenom uklanjanju prisutnih znakova starenja kože kako biste sačuvali njeno zdravlje i lepotu.

HIFU FINESSE - ZATEZANJE KOŽE LICA

Hifu finesse je najsavremeniji medicinski aparat na bazi mikrofokusiranog ultrazvuka visokog intenziteta, za zatezanje opuštene kože lica, koji predstavlja najbolju zamenu za hirurški lifting.

DETALJNIJE

PROFHILO - ANTI-AGING TRETMAN

Profhilo predstavlja jedinstveni anti-aging tretman. Ono što ga odvaja od drugih tretmana je to što stimuliše regeneraciju i sazrevanje masnog tkiva – glavnog potpornog tkiva koje koži daje čvrstinu i jedrinu.

DETALJNIJE

HEMIJSKI PILINZI - REGENERACIJA KOŽE

Tretman se sastoji u nanošenju određenih hemijskih supstanci na kožu, radi kontrolisanog skidanja slojeva kože u cilju regeneracije kože. Jesen i zima predstavljaju idealna godišnja doba za izvođenje tretmana, jer sam piling čini kožu izuzetno osetljivom na UV zračenje, zbog čega se ne obavlja leti.

DETALJNIJE

MEZOTERAPIJA LICA

Mezoterapija lica je jedinstvena metoda pomoću koje koža u jednom tretmanu može da dobije sve što joj je u tom trenutku potrebno. Ovde znanje dermatologa dolazi do punog izražaja, jer od njega zavisi kakav će mezoterapijski koktel biti primenjen i u kojoj meri će se vaša koža revitalizovati.

DETALJNIJE

HIJALURONSKI FILERI - PUNJENJE BORA

Fileri su preparati različitog porekla, hemijskog sastava i postojanosti (dužine trajanja). Koriste se da ispune bore i različite nepravilnosti na licu. Kao filer prirodnog porekla najviše je u upotrebi hijaluronska kiselina, koja spada u biorazgradive filere.

DETALJNIJE

PUNJENJE USANA HIJALURONOM

Prednost popunjavanja usana hijaluronskom kiselinom je u tome što se postiže prirodan izgled usana nakon tretmana, uz minimalan i kratkotrajan otok. Dejstvo tretmana hijaluronskom kiselinom je privremenog karaktera i svakim novim tretmanom je moguće postići drugačiji izgled.

DETALJNIJE

3D MEZONITI - ZATEZANJE KOŽE

3D MEZONITI predstavljaju inovativnu tehniku zatezanja, podizanja i podmlađivanja kože i potkožnog tkiva. Mezonit je tanka, mekana i feksibilna nit, napravljena od biorazgradivog materijala-polidioksanona. Reč je o materijalu koji se već dugo koristi u hirurgiji, bezbedan je i poseduje FDA i CA sertifkate.

DETALJNIJE

DERMAROLER - KOLAGEN INDUKCIONA TERAPIJA

Dermaroler je specijalni instrument u vidu valjka na čijoj se površini nalaze minijaturne iglice. Valjkom se prelazi preko kože, pri čemu se izaziva njeno oštećivanje. Pored toga, ovom metodom se istovremeno aktiviraju i mehanizmi za regeneraciju i podmlađivanje kože.

DETALJNIJE

DERMAPEN - OLOVKA ZA PODMLAĐIVANJE

Dermapen je aparat u obliku olovke sa mikroiglicama čija se dužina prodiranja u kožu precizno kontroliše. Vertikalan ubod iglicama minimalizuje oštećenja epiderma i omogućuje tretiranje teže dostupnih regija (oko očiju, nosa i usana). Automatski pokreti umanjuju bol i osećaj neprijatnosti na licu, a ujedno osiguravaju brže vreme oporavka.

DETALJNIJE

VENUS FREEZE - NEHIRURŠKO PODMLAĐIVANJE LICA

VENUS FREEZE je inovativni aparat za nehirurško podmladjivanje i reoblikovanje lica i tela, sa patentiranom (MP)2 tehnologijom. (MP) 2 tehnologija je trenutno najveće naučno dostignuće koje kombinuje radiotalase i magnetno polje istovremeno, pri čemu se nadopunjuju i jačaju efekti obe tehnologije.

DETALJNIJE